Beleggings­verzekeringen bij Centraal Beheer

Kijk goed of uw verzekering nog past bij u en uw beleggingsdoel

Achmea heeft afspraken gemaakt in de Achmea-regeling over de hoogte van de kosten en risicopremies van beleggingsverzekeringen. Met de maatregelen uit het flankerend beleid maakt Achmea het u makkelijker uw verzekering aan te passen, om te zetten of te beëindigen.

U wilt dat uw beleggingsverzekering op de einddatum een bepaald bedrag uitkeert. Dit bedrag is uw beleggingsdoel. Ondanks de afspraken en maatregelen kan het nog steeds zo zijn dat u met uw verzekering uw beleggingsdoel niet haalt. Bijvoorbeeld door tegenvallende beleggingsresultaten.

Controleer uw verzekering

Het is daarom heel belangrijk om regelmatig te controleren of u uw beleggingsdoel nog haalt. En of uw verzekering nog past bij uw wensen en verwachtingen. Daar helpen we u graag bij. Door u inzicht te geven in hoe u er voor staat en in wat u kunt doen. Meer informatie vindt u op www.centraalbeheer.nl/beleggingsdoel.

Maak een bewuste keuze over uw verzekering

We vragen onze klanten een bewuste keuze te maken over hun beleggingsverzekering. Sommige klanten lopen mogelijk het risico dat hun beleggingsverzekering geen of weinig waarde opbouwt. Of het risico dat het opgebouwde bedrag op de einddatum niet hoog genoeg is om hun hypotheek (helemaal) af te lossen. Of om later een lijfrente aan te kopen om hun AOW-uitkering of pensioen aan te vullen. Achmea, waar Centraal Beheer onderdeel van uitmaakt, spant zich extra in om deze klanten te begeleiden bij het maken van die keuze.

Resultaten
Achmea, waar Centraal Beheer onderdeel van uitmaakt, roept haar klanten op een bewuste keuze te maken over hun beleggingsverzekering. In dit overzicht vindt u het actuele resultaat van onze inspanningen.